Prime Super

When Prime Super decided to relocate to new offices at 500 Collins Street, they wanted a workspace that was light, airy and functional – everything their current office was not. A lack of space was causing operational issues, and management wanted to start afresh with an environment that would accommodate individual working and meetings, as well as instilling a sense of welcoming and pride for staff.

Our approach was to design a series of interconnected ‘neighbourhoods’ that could facilitate collaboration and provide privacy where required.
The layout – a large open workspace ringed by offices – ensures teams
are in close proximity to their managers, while the executive boardroom
and lounge accommodates 24 people with ease, and features the latest
AV technology.

We used white as a base to accentuate natural light and developed a strong palette of rich purples, pinks and blues based on the client’s branding.
These accents filter through each zone as a visual extension of the brand
as you journey through the space.

Photographer: Veeral