Studio Legal

Client: Studio Legal

Size: 600m2

Project Status: Completed 2022

Studio Legal, a boutique law firm approached us to design their new office space at High Street, Prahran.

Their vision was to create a simple, yet sophisticated co-working environment which brings together natural elements and materials for a calm, yet creative working environment. The space was divided into two separate businesses, as well as a third shared / co-working front of house space.

Upon arrival, the space is quite neutral with an industrial edge. However, the two separate businesses reflect their different personalities through their corporate branding, feature accent colours and style.

The main purpose of this space was to create offices, meeting rooms and small events that encourage activities such as healthy and productive workspaces, staff team building, presentations, client meetings and overall collaboration amongst staff.

The space is inviting, fun and practical as well as evoking a sense of calmness and productivity. It reflects a culture consisting of a mixture of all lifestyles, ages, and gender.

Photographer: Emily Bartlett
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat