MRI HQ

Client: Artifex Property and MRI

Size: 430m2

Project Status: Completed 2023

Studio103 was approached by Artifex Property to complete MRI’s new office space located 31 Queen St.

With the design brief calling for an open-plan workspace, our main objective was to design an impactful front-of-house zone that embodied forward-thinking, flexibility and the vibrant ethos of their team.

Leveraging the existing building orientation, we strategically positioned the front-of-house zone to maximize the views of the Yarra River. To create a striking contrast against the naturally lit Level 12 space, we infused the area with a moody and polished interior.

By incorporating depth and carefully selecting tonal textures and finishes throughout the space, we maintained a refined and impactful palette, with colours that subtly echoed their branding.
Our main focus was on ingeniously integrating design details into the spaces while keeping the layouts open, cohesive, and welcoming. By carefully selecting finishes and layouts, we managed to create multiple successful spaces, all geared towards reactivating the building.

Photographer: Elise Scott
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat