Ethereal Beauty Studio

Client: Ethereal Beauty Studio

Size: <100m2

Project Status: Completed 2022

Ethereal Studio engaged Studio 103 to design their brand-new beauty studio that they had purchased from a developer as a cold shell. The brief was to create a calming yet inviting and moody space for their new studio.

The space had an existing concrete slab that was in great condition, so we took advantage of that and exposed & polished the concrete floor to create a monolithic element tying the entire studio together. We then introduced dark navy’s on the main walls and injected soft cream tones in the feature tiles to define the key spaces. In addition to this, we brought in arches and organic forms into the joinery to further identify each zone that performed different functions.

The arrival space features a stunning green marble kiosk complimented by an exquisite wall light, where clients are greeted with a glass of champagne as they wait for their beauty appointment.

Photographer: Emily Bartlett
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat