All For One

Client: All For One

Size: 585m2

Project Status: Completed 2022

All For One is a physiotherapy clinic and fitness studio that operates like a community wellness hub, offering a holistic approach to health through a variety of treatments and classes such as spin, pilates, yoga and meditation.

They approached Studio 103 to help them create a community-oriented space where people could come together, train, meditate, relax, recover, and enjoy a memorable experience, feeling inspired and rejuvenated after every visit.

Curved forms and textured walls create a welcoming and nurturing entrance and provide a contrast to the rectilinear building design. Upholstered banquet seating in a soft tan leather, concealed LED lighting and circular wall lights further encourage a warm communal environment, while custom-designed arched joinery for merchandise delivers a tactile, sensory retail experience.

The existing base building structural pillars were a great challenge, we resolved this by incorporating them into the spatial plans and concealing / integrating them into the rooms, amenities and custom joinery.

Each area was designed specifically for the function it serves. While the yoga studio was designed with the same lightness of the arrival area, our client wanted the spin and weights zones to embody a more dynamic aesthetic. We achieved this with dark rubber acoustic flooring and ceilings sprayed in earthy terracotta with linear suspended extrusions.

Through sinuous curves, tactile textures and soft lighting, we were able to design a space that truly embodies the All For One vision for holistic approach to wellness of mind, body and spirit in the one destination.

Photographer: Joel Noon
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat
  • pro_dat